Tuesday, November 3, 2009

Serangan Jantung

Tiap2 kali nampak ini...tak kisah lah kat blog sapa..tak kisahlah kat konsert tadika (tetiba jek..hihi aritu masa konsert budak2 ni ada amoi gorjes pakai seyy)..tak kisahlah kat mall mana..

rasa jantung berhenti kejap...dub....dab....dub...dab....selooooo jek ....

Takde orang nak rembat ke..seksa aku tengok tauuuu! (uhuk maklum le...tabung ayam tak cukup lg)






13 comments:

  1. 3 bln has sakit jantung since feb2009. sesak napas if ternmpk kt mall @ time g check up anak...mujur dah sembuh ;)

    ReplyDelete
  2. erk..tabung i lg xpenah cukup. hahahaha

    ReplyDelete
  3. has - dah ada dlm pelukan yeee....

    mommydania - i punya tah bila tah ...tahaaaannnn jek...seksa batin I agegegege...

    ReplyDelete
  4. owh yessss...bag nie sgt practical for casual outing...macam2 boley sumbat :D

    ReplyDelete
  5. verde - oh terbayang2 kelazatan jinjit bag ni huhuhu

    ReplyDelete
  6. huhu..dimulakan dgn verangan..sok2 jd kenyataan..;)

    ReplyDelete
  7. my ultimate dream bag T__T mmg inilah dia buah hati pengarang jantung saya. bukan chanel bukan hermes...nk yg ini jeeeeeee (JE??? kah kah kah)

    tiap kali nampak org lain kepit beg ini...rs mcm nk tarik2 rambut je ;p (bila la duit iklan nuffnang nk ribu2...tak pikir pjg terus order beg neh sebejik keh keh keh)

    ReplyDelete
  8. E_ja - ammiiiiinnnnnnnnnnnn!

    Cik Chelsea - mari kita sama2 pulun penuhkan tabuuunngggg.....je.hihik!

    ReplyDelete
  9. mommyCT i dah pki bag ni n dah jual hahahahahahahaha...puas ati bag ni cuma i silap beli PM...should be MM

    but mmg gorjes gile...i suke!!!!

    ReplyDelete
  10. Sisdee - PM kecit sgt kot. Kalau GM haaa boleh wat overnite bag terus kekeke

    ReplyDelete
  11. cantikkan...teringin gak tapi tabung syiling tak cukup lagi...pendamkan dulu

    ReplyDelete
  12. owh same ngan i babe...dup dap dup dap jugaksssssssss...tabung i plak jenis bocor je slalu mane la nak cukup hehehehe

    ReplyDelete
  13. gojesmum- bocor ke lain plak ye

    ReplyDelete