Friday, November 13, 2009

Bapak

Tangan kanan bapak. Sebelum ni ok lagi tapi sekarang dah tak boleh gerak
Mak yg dah sgt penat. Since May 09 mak take care of bapak.
Terima kasih pada semua yg doakan kesejahteraan bapak.
Bapak tak dapat bergerak langsung. Sedar tapi seolah -olah terperangkap dalam badan sendiri.
I akan balik kampung lagi latest by Monday or maybe ealier.
Hati rasa tak tenang.
Mak kena sakit mata/ konjunctivitis yg teruk. Now my sis and bapak pun dah infected. I pun kena but mild, not as red/ watery/ bengkak mcm derang.
Darwish n Sarah pun kena jugak. Mina tak kena tapi dia kena sengat tebuan pulak.
Macam2 nak citer, but next entry la kot kalau sempat. Nak rest kejap.







12 comments:

  1. oh...semoga semuanya selamat dan cepat sembuh...u take gud care of urself as well ok!

    ReplyDelete
  2. makcu,be strong ye.hope Allah permudahkan semuanya.takecare.hugs

    ReplyDelete
  3. semoga semuanya selamat...kita sama2 berdoa

    ReplyDelete
  4. babe,
    im going to privatise my blog. email me beautifulabrahyn@yahoo.com if you still sudi menjadi my reader...thanks :D

    ReplyDelete
  5. hmm..mcm hilang idea lak nak komen apa. Apa pun, harap tabah dan jgn henti berdoa. Insyaallah ada rahmat disebaliknya.

    ReplyDelete
  6. take care and speedy recovery to all of you

    ReplyDelete
  7. berdoa je k...
    semua nya kite serah pada NYA...

    ReplyDelete