Friday, November 6, 2009

Tazkirah Jumaat

Pagi2 bukak blog nampak title tu kat blog cutemiut78 .
Simple je nasihat tu but I think bukan senang jugak nak jadi suami luar biasa. Apa2 pun mencuba lebih baik dari tak buat apa2.

Errr....berani ke korang nak cakap kat laki masing2?
Me? ....*cough*


\\





5 comments:

  1. ish tatau nk ckp lerrrr... terpulang pada diri sendiri diri hubby masing2 hihihi...:)

    ReplyDelete
  2. zarin - hehe sendiri kenal laki masing2.

    ReplyDelete
  3. Has - insyaallah tp kadang2 tu yg biasa tu da jugak =P

    ReplyDelete
  4. Has - insyaallah tp kadang2 tu yg biasa tu da jugak =P

    ReplyDelete