Friday, November 6, 2009

Bijak membeli

Haha..tajuk tah apa2.

Anyway i baru jek balik dari IOI mall.
Jumpa member ini dan member2 yg lain.
Sementara menunggu derang sampai sempat le gi membelek kasut Elle mcm kat entry kawan kita ni. Try je la...bajet tadak nak rembat .

Lepas tu gi Padini Concept Store...jumpa handbag vincci cun and muras banget.
Tapi takut le nnt cekpen jeling2 manja...so verangan je la depan cermin jap.


Pastu pastu pastu...ada sales jugak kat sini. Price start from RM9.
Hehe..apa lagi ..punggah le kan.
Jumpa selai jek jeans ni. Rega asal RM99.
Size 26...macam ok..so gi le try. Sib baik ngam2.
Harga lelong RM19. Berbaloi.






Heh. Jadi surirumah ni kenalah pandai berjimat. Itu sebab beli yg murah gila babas nye...taraf pasar malam pon ko takleh dapat rega cenggini.
Ok lah..happy weekend everbodi. Selamat sopin sopingaaaannnnn!


9 comments:

  1. uish size 26 tu.....wa caya lu...aku rasa aku dah kurus, ropanya ko lagi kurus le babe!
    kekeke..jeles jeles :D

    ReplyDelete
  2. Zarin - aku dah tahap keding. Ni kira oret la dah up satu size. Dulu2 25 pun longgar. Yg atas jek tak up2....nak di'push up' pun tadak isi...tsk tsk!

    ReplyDelete
  3. Eynda - cun kan. RM109. Lepas diskon RM99. Ringan je sbb metal2 tu aloy, pastu material bukan pvc leather. A bit perforated tp tak nampak sgt liang2 tu. Texture feel rough sikit. Tinggal satu tu je.

    ReplyDelete
  4. makkkk aiiiii...saiz 26!!! mati idup balik tak makan nasi setahun pun takde makna mak nak rasa saiz 26!

    bag tu mmg cun arrr...terus terasa nak p vincci skrg jugak2...

    jin RM19!!! berbaloi-baloiii....

    ReplyDelete
  5. Mommydania- gi la ushar kat vincci ;)

    ReplyDelete
  6. Abrahyn- haha takat ni inilah saiz plg besar aku pakai.

    ReplyDelete
  7. wah the bag sangat cun!

    size levis saya yang paling latest adelah 27 :)

    ReplyDelete