Wednesday, October 21, 2009

Winner of 8888 Visitor issssssssssss


Cik Eynda kita.....


Tahniah....terima kasih kepada Eynda dan semua rakan2 kerana sudi datang baca2 jengok2 blog yg tak braper nak best ni.


Jugak terima kasih kat semua rakan2 bloggers yg lain yg sama2 sudi memeriahkan giveaway ...yg sgt pantas ni..hahaha ari ni jugak setel.


Takyah I refrain myself from entering my own blog kekeke...:D


Anyway Eynda I have replied your email. Do let me know which one you like k..;)



8 comments:

  1. TQ...TQ...eynda dah reply email :-)

    ReplyDelete
  2. contest terpantas dalam sejarah :)

    ReplyDelete
  3. huwaaaa melepas lagi den kali ni. memang tarak ong laa!

    ReplyDelete
  4. haha..teringat aku masa buat menda2 camni tak lama dlu.meriah.

    ReplyDelete
  5. Eynda - congrats again. hope u will like hadiah yg tak seberapa tu nnt. Hari ni I post.

    CY3.5 - tu la laju gila. I tot esok baru setel ..kekeke.

    Aini & Has - Lain kali cuba lagi ..mana tau I buat lg utk yg ke emmmm...apa no yg best lagi ek?

    Stingray - buat lg..kasi can i try pulak.

    ReplyDelete
  6. oh..dah menang kat eynda yer. Kuciwa!! Hik hik

    ReplyDelete