Saturday, October 31, 2009

Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel

STICKY POST YE!! Yg baru sila scroll bawaaaaahhh lagi.

Pagi ni dok jalan2 kat tepi blog ni pastu ternampak sticky post Online Contest~Senyuman Ceria Si Comel kat blog contenghidup.

Baru teringat last week memang nak masuk contest ni tapi udah lupa la pulak. Nasib baik ada masa lagi ni...contest sampai 31 October ye kenkawan. Korang kalau ada gambor anak senyum manja ala2 cumil kan jom le masuk sama..

Tak cumil betul pun tak pe janji gambor cumil har! har! har!
Contest di anjurkan oleh smileykidz .

Taknak wat contest senyuman mommy cumil pulak ke? Takpun senyuman paling gedix ...T_T.

Dah 200++ org masuk la weiii... takpelahh hantammm!

Hadiah???
Ni hadiah dia:

Hadiah yang ditawarkan pulak adalah :-
Pemenang Utama (1 orang)
Outdoor fotografi selama 1 jam (unlimited shots)
(kalo luar dari KL camne tu, ada hadiah lain kot)
1 sticky album dengan 20 keping gambar terbaikPemenang Sampingan (2 orang)
Voucher fotografi SMILEYKIDS bernilai RM50



Online contest ini di buka dari tarikh:
15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.
Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?
  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
    Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
  • AMARAN: no link back will be disqualified
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
  • Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:

Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:

  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
  • Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
  • Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
  • Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
  • Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
  • SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
  • SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
  • Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

Oklah enuf bebel..ni gambor2 Dhia Maisarah. Umur 1 tahun 10bulan. Hobi nangis dan takmo tido malam. Kerjaya - hari2 tengok Peter Pan, Hi-5 n Spongebob squarepant.


Bawah ni Ermina Yasmin masa umur emm....2 tahun rasanya. Takleh kot dia nih..umur dah 4 tahun lebih.




*tak masuk pun takpe ....eiiiiiiii weeekkkkkk*









7 comments:

  1. manis sungguh senyuman Dhia...gudluck

    ReplyDelete
  2. gud luck! mmg manis dhia tersenyum

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

    Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

    Entry anda telah di review.

    Good Luck!! :)

    ~nannoor
    SMILEYKIDZ Photography

    ReplyDelete
  4. Has - tengkiu.
    Nannoor - tengkiu jugak...;)

    ReplyDelete
  5. comel anak2 u...good luck dear!

    salam perkenalan to u too :)

    ReplyDelete