Friday, October 23, 2009

Real Panggilan Hangit + bx-59cppw

Serius...astaghfirullahalaziiimmm..
mengucap panjang i tadi.

Baru je 5 minit lepas.
The house phone ringing..

Darwish and mina berebut nak angkat.
So I tak dapat le nak angkat dulu.

I bg je budak2 ni jawab sementara nak pelankan CD Hi-5 kat tv.

Lepas tu mina pas kat I tepon tu.

Caller : helo ni kat mana? (slang indian)
Me: Rumah orang...
Caller: elo..eh boleh tak i k*ngk*k b*nt*t u?
Me: Cilak*...

Terus i letak phone. Dlm hati i masa tu bedebah punya orang!
Hangit betul...
**Sambungan...td siaran tergendala**
Pastu elok jek i abih type "hangit betul" blogger terus bengong.
Kuar menda ni

Pekehal weh??!!!!
Terus i blurrr.....



6 comments:

  1. I have faced the bX-59cppw error (problem) before few days ago, but I fixed it. To fix it visit http://error-blogging.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. sama my blog pun jd gitu! now dah ok..

    ReplyDelete
  3. has - intermittent ke? salu jadi ke? i 1st time kena.

    ReplyDelete
  4. Hehe...sama la...semalam eynda tengah delete2 widget yg tak diperlukan tetiba je keluar error cam tu...pucat kejap...ingat apa la eynda dah buat kat blog eynda...takut laaa nanti kena buat blog baru...letih!! :-p

    ReplyDelete
  5. lahhh , macmmana boleyh camtuu yee . Takut lah kalau kiter pun kenaa

    ReplyDelete