Wednesday, October 21, 2009

8888 Give away

**Edit - sapa dpt snap screen tu sila email ke sitisbp@gmail.com ye**


Haaaa...camtu ek salu orang bubuh title giveaway.

Ni kalau tak menjadi sticky post ni harap maklum lah ye...mak sangap sikit trick2 belog ni.



Ok..as uols can see, the hit counter tu dah dekat sangat dengan 8888.

Sesapa yg dapat capture screen 8888 tu, bermakna dia pengunjung yg ke 8888 ...akan mendapat.....jeng jeng jeng...

Sila scrolllll.......
.
.
.
*drum roll*....
.
.
....ops sebelum tu I cuba taknak bukak blog ni esok (mlm ni boleh lg kot)....sbb takmo sendiri yg hit no tu ekekeke...



So hadiah ek tadi...jeng jeng jeng..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Some ole2 dari Korea OR Hongkong.....



.

.

. Daaaa.....








7 comments:

  1. ala...dh berapa kali masuk tak kena2 jugak ni. Huhu

    ReplyDelete
  2. bg ina la.. besday ina 24/10 ni..alang2 kan.. yehaaa

    ReplyDelete
  3. wahh..harus jadi pengunjung setia untuk hari ni dan esok. hahahaha! (tapi dah mmg selalu berkunjung pun kan!) ngeee!

    ReplyDelete
  4. Boley ke menang ni?? Selalu terlebih satu digit je eynda ni kekekek....

    ReplyDelete