Tuesday, October 13, 2009

Serius Kronik



Teka di mana saya sekarang....


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.
.
.
.
.
.
.
.

Kat foodcourt Giant perghhhhh!
Gila ah takde line kat umah.

Semalam streamx kata orang akan datang utk betulkan whatever yg tak betul.
Sampai tumbuh janggut hah bau dia pun takde.

Memang timing baekkkk ...semalam sakit poyot, so sepanjang hari tido.
Habis 2 botol 100 Plus....lepas dinner still macam kena terik2 tali usus ni hah...

Pagi tadi, lepas kemas2 bilik, mandi td terus gi terjah kedai TM.
Nak tau bila derang nak datang.....if takde firm time n date, mmg nak terminate terus pastu gi amik P1 Wimax pulak.

Sampai kaunter, inform problem, dia check and call sapa tah. Pastu bgtau ada PORT problem kat area Kinrara, termasuklah rumah eden....
Repair in progress katanya.
Maybe hari ni siap...



Iskkk...kalu tak ok jugak esok camno????










5 comments:

  1. huhuhu..sbb tu i btukar ke celcom (wlupun ada masa mengong gak ) :p
    tp tak stress cam streamyx

    ReplyDelete
  2. sambar jek P1 wimax..kak ooii...senang citer sah2 ok jekk....(berdasarkan pengalaman)

    ReplyDelete
  3. Mai - udah sambar P1 tadi. Tp signal kaler oren ajek...haih...tukar ijo 5 saat je.

    ReplyDelete