Friday, January 6, 2012

Dragon ball vs homework

Darwish sepanjang cuti sekolah sentiasa follow siri dragon ball z kai kat 616. Orang lain dlm rumah ni terikut sama le termasuklah me n cekpen. So skrg ni mmg takde nak santai2 buat homework, lepas solat maghrib je dia kena siapkan homework cecepat. Kalau tak siap takdelah sesi dragon ball. Dah 2 hari ni, ok jugaklah sempat tengok lagi sbb homework tak byk sgt, lepas2 ni tak taulah camna. Dahlah lambat betul nak habis Frieza saga ni, me n cekpen pun tak sesabar tunggu. Try tengok kat yutub tak sama le pulak, byk yg dah diubah sikit sana sini, kat tv jugak yg best n takde potong2.
Haih copeklah khatam katun ni, tak pasal2 nak kena follow =B

2 comments:

  1. wow mina n sarah dah ada meja study baru

    ReplyDelete
  2. mamasyaza- nak buat homework le katakan hik hik.

    ReplyDelete