Tuesday, October 2, 2012

Wedding @ Guthrie

Sambungan majlis dari Rengit, so sabtu lepas 30 sept 2012, wedding kat shah alam pulak utk pihak lelaki. 
Pelamin, Mina dan Darwish. Kat songkok awish ada bunga manggar yg dia pakai ke hulu ke hilir dengan selamba. Dua-dua ni bolehlah bawak diri, but awish over banyak. Dah macam gang leader dah dia. Suka la tu ada kawan yg lagi kecik dari dia so feeling abang2. But overall takdelah dia buat scene teruk2. 
Sarah macam biasa lah, kejap ok main kejap melekap kat pinggang. Kejap hilang, kejap tarik mama sana sini. At one point, bagi dia give away nips nih utk budak2 yg datang. Suka sangat dia. Lama jugaklah dia berdiri kat entrance tu. Termalu-malu konon, nyampah mama tau. Dah le taknak pakai baju kurung ke dress ke. Nak pakai jeans je. Suka hati lah sarah, tak kuasa mama nak bertekak.
Yang atas tu Mina dok tarik nak bergambar ngan pengantin, tapi masa tu tak dapat carik awish sbb awish tengah 'go having adventure' katanya. Yg bawah tu ambik lagi sekali sbb kalau tak karang ungkit tak hengat sebab takde muka dia dalam gambar yg atas. 

Anyway, congrats to both of you again dan Selamat Pengantin Baru.

4 comments:

  1. Cantiknya pelamin pengantin....

    ReplyDelete
  2. cantik nye pelamin. cut knp sblm2 ni Has x jumpa komen box?

    ReplyDelete
  3. masa nak solvekan virus kuhoichi, dlm script html tu i delete sekali comment line hehehe. Dah lama baru perasaan takde komen box. dah sedar terus revert classic template baru ada balik.

    ReplyDelete