Tuesday, March 30, 2010

Delayed telecast =P

At Cinnamon One World Hotel




Ni je gambar makanan yg di snap......itu pun sebab repeat makan ni banyak kali. Yg lain tak dan nak amik2 gambor..makan terus =P.....sedapnyeeee.....sejukkkk ...pastu perah lemon n cicah kat tabasco sos yg pedas tu..fuhhhhh...gabungan sejuk dan panas dan masam...yummehhh!


Complementary cake from the hotel....cheese cake yg sangat cheeezyyyy...ada lagi lam peti ais tak abih2...(tapau bawak balik sbb perut dah tak leh nak sumbat lagi ...keh keh keh)



Birthday mom...on d way masa nak gi makan tu.

Sekarang tengah suka gila pakai shawl + anak tudung syria.

Anak tudung ni skrg di jual berasingan n ada mcm2 color. Mmg sesuai utk menggantikan tudung fesyen ari*ani cos yg ni pun sangat instant.

Dan lebih sesuai utk sesetengah pakaian yg kurang longgar atau kurang labuh...ngeeee!!!!



Lagi satuk....kolagen supplement mmg best....aku sukak muka yg hampir flawless ituuuu..yeszzaaaaaa!!!



14 comments:

  1. wahhh bestnya dpt g mkn2 camtu...mesti sedapkan cheese cake tu

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday. eh, nk tanya psl collagen supplement tu. elaborate sket. thanks

    ReplyDelete
  3. terliur pulak bila nampak itu oyster...

    ReplyDelete
  4. mamasyaza - cheesecake tu mmg sedap. a bit solid/ jellyish sbb takde sponge dlm dia..

    ReplyDelete
  5. mommydania - kolagen tu i minum brand kinohimitsu beauty drink. Ada jual kat watson n guardian. Bila minum tu mmg cepat dpt rasa beza kulit muka lebih lembut. Parut2 jerawat yg baru kejap je hilang. Kulit jadi hydrate n serap moisturiser better. So tak de le rasa kulit kering or oily dah. Pastu mcm cerah sikit sbb kulit kita lebih hydrate kan.

    Ada gambar kat bbrp entry sblm ni.

    Harga RM89 kat guardian utk 6 botol/ box.

    ReplyDelete
  6. zarin - oh sila masukkan dlm senarai menu u ...u can rajin ke dapur hihik...hanya perlukan lemon, oyster dan sos.sonang jo.

    ReplyDelete
  7. owh me lurve cold platter too :D

    disebabkan sedari saya terpaksa cuba japan essence tuh. moga kulit ku menjadik cantik jua. hikhikhik

    ade fb tak? add saya: jane_doe3328@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. jane - keh keh keh....sayakah penyebabnye =P. Sapa tak mau kulit muda kannnnnnn...hahahah..yg penting cobaaaa...

    i dah request fb ..me sitije..;)

    ReplyDelete
  9. hamboi, ni pegi lomantik berdue dgn abe ke? ewah ewah ... hehe

    ReplyDelete
  10. hepy b'day ct.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya...

    ni, i nak tanye la.. mcmane u pakai anak tudung tu dia tak melekat kat dahi ek? ajar sket..

    i byk beli anak tudung syria tu.. tapi bila pakai semua melepek je.. tak cantek aaa...

    ReplyDelete
  11. superheroes mom - iyo..berdue aje...kalu tak tak dapek nak manje2 mcm puteri raja.. hahaha =P

    ReplyDelete
  12. Diana - thank you ;).
    I sebelum ni beli tudung syria yg mmg ada anak tu kan, anak tudung tu mmg melekat tau. But this one yg anak tudung shj derang jual, pastu material jersey yg mcm t-shirt cotton tu. Yg ni memang boleh ada muncung sikit bila kita tarik2 adjust kat depan tu.

    ReplyDelete
  13. yummehhh! terliur betul tgk foods tu sume. btw, i pun skang dah jatuh chenta sama tudung syria. anak tudung tu mmg tak melepek kat dahi, leh muncung2 cam u ckp tu. mmg senang je nak pakai tudung. beli byk2 nak jual la kononnya, last2 member borong 5 helai, lebihnye i pakai sdiri. hahaha!

    ReplyDelete