Monday, August 16, 2010

Macam tak percaya..

Badak berendam hari Khamis.



Terubuk bakar hari Sabtu. Sumpah sangat sedap sbb my fil start condemning all other ikan bakar yg dia penah makan sebelum ni..tak caya?
Macam tak percaya je aku boleh masak semua ni....



14 comments:

  1. Badak berendam...sedapnya. Masih mencari lagi kat PARAM, nak buat tak reti...huhuhu...

    ReplyDelete
  2. FAM - hehe...pes time u...kalu takat bakar ikan cencaru tu biasa la.

    ReplyDelete
  3. Fiza - mine tak se-perfect yg i nak as sorang makcik kat param jual. but okaylah utk anak tekak sendiri..hehe

    ReplyDelete
  4. sedapnya terubuk bakar my fav tu hheeheh

    ReplyDelete
  5. sedapnya!!! nk buke pose kat umah bleh?

    ReplyDelete
  6. ina -sila2 jom le...sambil tu leh tengok camna keadaan makan dgn 3 kids, amik feel hahahaha!

    ReplyDelete
  7. ikan terubuk bakaq...sah2 sedapppp

    ReplyDelete
  8. nampak pun tahu sedap tu! pandainya u buat kuih badak berendam tu, very the tradisional okeh!

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Tahniah!! Terubuk bakar sedapnyaaaa....

    ReplyDelete
  10. DM - ni 2nd time buat ok. yg first time before puasa ari tu k.o....tepung pulut tu liat huhu.

    ReplyDelete
  11. eynda - thanks! hahaha....betul3x

    ReplyDelete