Tuesday, September 4, 2012

Mina's 7th Birthday Bash @ School





video
30 Ogos 2005, 11.45pm, 3.45kg.

Hari selasa Mina confirm nak mama hantar kek and party pack ke sekolah. So semalam hinggalah ke pagi tadi mama kena setelkan semuanya, termasuklah make a very short celebration kat kelas Mina masa waktu rehat tadi. Sangat short sbb ada 15 minit je, nak tiup lilin, potong kek, bg party pack bagai.kan. Mama saspen le sbb kek mama beli yg offselves je, bukan order macam yg mina nak tu (nak barbie doll cake bagai), nasib baik Mina ok je. Walaopon dia dah canang kat kenkawan ada doll cake...huhuhu T__T. Bukan apa, tak sesuai le cake doll utk masa yg sgt pendek tu. Anyway Mina had a blast, she's smiling from ear to ear,  and mama's mission accomplished.