Friday, February 1, 2013

Our Dream Part1

Lepas makan rojak n cendol tu ari, gi jengok rumah kat cahaya spk tu. Mina le dok mengajak ke sana. Sepatutnya tak boleh masuk, then inform guard tu actually kitorang owner dapatlah pelepasan. Rumput pun dah nak masuk dalam rumah dah, tapi kunci tak dapat2 lagi. As of now, baru dapat tukar nama tanah from developer ke 1st owner. Lepas ni barulah proses tukar nama ke 2nd owner, cekpen le teww. Berbulan lagi le jawabnye. Gedebak gedebuk dah 5 bulan dah since cekpen letak deposit. Campur tukar nama ni lagi 4 bulan kata loyer, total jadi 9 bulan, phewwww. Mcm beli rumah lum siap kan hahaha. Takpelah takde nak rushing pun. Dapat kunci awal pun bukan leh pindah terus, so tunggu je dgn sabar, walopon kekanak tu semua dah tak sesabor. 

2 comments:

  1. Replies
    1. haah dekat dgn saujana dah. Lin pun dekat ngan ko. dia kat sierramas, baru pindah december tu ari tak silap.

      Delete