Monday, November 18, 2013

Kejam

Beberapa hari lepas, i tanya cekpen, ada tengok tak video yg budak2 kena dera kat taska. Cekpen kata taknak tengok sbb tak sanggup. I pun walopon ada je orang share kat wall fb tu, i tak pernah bukak. Tak sampai hati. Hari ni ada orang share pasal bekas pekerja taska tu ceritakan pengalaman dia masa bekerja kat situ. So i fikir takpe kot baca sbb bukan video kan. Tapi silap ye, walopon baca tetap terbayang kekejaman tu, tsk. Tu cara2 speed reading tu, tak baca bebetul, just run through je. *nanges*. Apalah perasaan parents yg ada anak kat situ kan, still having nightmares kot.





4 comments:

  1. Geram betul org yg tak berhati perut mendera budak2 nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang, harap dapat hukuman setimpal kan.

      Delete
  2. Kesian sgt tgk. Geram jer rasa. Tak der perasaan agaknya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan....i x tgk video sbb takut i yg trauma.

      Delete