Monday, February 1, 2010

Make up class

Semalam, saya attend a 3 hour make-up class.
Barulah reti camno nak apply make-up ..sikit2 lah.

Muka yg dah ala mak lampir..terasa muda balik huhuhu...
Gambor cikgu yg ambik tak di emel lg kat saya..



11 comments:

  1. bestnyaaa pegi kelas mekap2!!!
    nt jgn lupa tunjukkan hasil muka stlh di touch up..hihi ;)

    ReplyDelete
  2. wah..cepatla reveal pic. selalu nak berangan nk masuk class make up nih ;)

    ReplyDelete
  3. kat mana? teringin gak nak pegi :D

    ReplyDelete
  4. bestnye pi make-up class. how much ek. n jgn lupa tempek gambor nnt. sure meletopss nih!

    ReplyDelete
  5. cikchelsea-akan diusahakan..cikgu tak emel lg.

    ReplyDelete
  6. Sarah , Jane - ni member punya kelas. Dia ikut lah kat mana orang demand..kadang dia buat kat rumah. Ada salon kat kelana jaya or menara ridzuan kondo kat sunway tu...if tak silap. Masa i join ni dia buat kat puchong sbb yg nak dtg org2 duduk puchong.

    ReplyDelete
  7. ainie - murah jek. i bayor RM140, dapat free brush set. Make-up cikgu sediakan. cikgu cina tapi ok. cikgu cantik lak tu hihik. Small class so dpt full attention.

    ReplyDelete
  8. Pas ni boleh try kelas lain-lain pulak. Tambah ilmu. Make up kelas ni bagus. Dapat grooming sket. Kalau kita make up, rasa cantik. Feeling good kan.heee

    ReplyDelete
  9. Kak nani - mmg feeling2 lawa/muda kejap..hihik. harus lah kan, umur dah bertambah, kena lah pandai2 usaha buat anti-aging kan...kalau ada kelas belajar pakai baju / imej pun teringin. tp takmo le yg mahal2 tu..yg biasa2 udah le.

    ReplyDelete