Tuesday, February 23, 2010

Cheeky Sarah


Lepas baca Gorjesmum nye topic pasal bf... i pon actually ada sikit ( sikit je??..kejam nya mommy kan) penyesalan sbb tak cukup kuat semangat utk bf all my kids till 2 yrs old.

Darwish was bf till 9 month ++. Mina n Sarah was bf till 4month ++.


I pun jenis yg kering..susu takdak..makan lah hapa petua pun takmo. Pam le hari2 pun sampai nak kuar muscle (mine is medela manual pam ok..sila bygkan) tak bertambah nye...


Pastu yg dah penat2 aku pam..lagi byk masuk sinki dari di telan sbb derang takmo..isk.


Dah tu dok melalak je, babysitter push le suh bg susu formula...after sometime i give up...bg derang campur2. Makanya..makin kurang le susu nye production...huhuhu.


Sebenarnya nak citer pasal Sarah "cheekiness" yg berkaitan dgn bf nih. Dah 2 hari ni bila i offer bf (nenen badan) kat dia, she get excited n sibuk nak nenen... siap2 gigit2 lagi sambil gelak2. Walhal sebelum ni tak hingin pun dia pandang, walopon i tayang2 kat dia....apa kes ?


Hubby sound...karang dia mintak time depan2 orang kang, haa camno.

Nak kata dia nampak baby bf baru2 ni takde jugak...mungkin kat tv kot...


Walopon dia main2 bf ngan i, i suka....cos seronok sebenarnya bf kan anak2 kan...









1 comment:

  1. owh yes darling..i pon jenis susu sikit..hmmm sedih..

    ReplyDelete