Wednesday, January 13, 2010

Korang sure dah beribu riban

Baru check nuffnang nye acc. Korang sure dah ribu riban kan.
I punye?
Heheh baru cecah RM100...kui3x.

Gila lama tabung ayam ni nak naik. Maklumnye tuan punye pun malas kan, traffic pun sejengkal baru ...hah selow melow nak bertambah tabung tu.

Takpe2..yg penting ni tempat I melepak, relaks, and baca2 kisah kenkawan di cyber world bila ada masa. ;) ...tak gitu?



10 comments:

  1. wah..dah 100..den nk dpt rm50 pun susah.. kui2x

    ReplyDelete
  2. Eynda pun tak banyak jugak :-D

    ReplyDelete
  3. wah dah banayk ler tu.. dari kite 10 hengget pun belom cecah..


    * mummy follower tu kat belah kiri di bawah selepas archive.. scroll ke bawah..

    ReplyDelete
  4. ina - haha..kita aritu start sama2 kan? huhu

    ReplyDelete
  5. iswatie - takpe kita kayuh pelan2.

    ReplyDelete
  6. eynda - tak byk pun sure lg byk dari i punye kan =P..heheh

    ReplyDelete
  7. lana - kadang link2 ni tak kuar tau. nnt i tengok lg.

    ReplyDelete
  8. hokkeh dah tu...i punya lagi ciput...;)

    ReplyDelete
  9. start sesama..tp den 'rajin' sgt nk blogwalking plus menghapdet..kui3x

    ReplyDelete