Wednesday, September 10, 2014

The screaming type

Semalam, member wasap me pasal anak2. Share our daily struggle to do our best. Tanya i mcm mana nak deal dgn anak2. Malangnya, i dgn dia, adalah serupa. Bila marah memang tahap jeritlah. Jadi cukuplah utk tenangkan diri , sbb tau yg kita bukan berseorangan dlm hal jerit2 ni hahaha. We are in the same boat gitu.

Aktiviti wasap pun dah hampir pupus mcm update blog >_<. Tak sompek der, nak2 beratus pulak tu kan, so donlod je tp x sempat baca.

Time is precious sgt skrg ni. Terkejar2 sana sini. Last week zafri banyak meroyan .... Eh.... Merap melekap, maka banyak jugaklah tapau. Masak nasi sesiap sebelum keluar run errand, lauk dah siap keluar standby, agak2 balik tak sempat nak masak terus singgah tapau.
Selalu seminggu sekali dua je makan non home cooked meal, minggu lepas 5,6 kali kot. I don't like :(. 

Ni stuck kat katil sbb zafri taknak bangun, tapi nak tido kat riba. 

Contoh melekap. Takut mama bangun gi buat keje masa dia nap, so dia nap atas perut.


1 comment:

  1. Kiut zafri tido mcm tu....... Sabar... Sabar... Hehehe

    ReplyDelete