Thursday, December 24, 2009

What's Up??

Apa i buat skrg?
Walopon dah benti keje...i still takleh dok diam2.
Ni la projek skrg.

Ni sebelum me cekpen cat.


Ni selepas cat....6 hours behkurang.

Gambar tu ada nampak mamat tgh wat keje pasang shopfront. Masa keje2 sdg dijalankan, a fren singgah and tanya satu soklan.


Fren: akak berani jugak ye sorang2 dengan derang ni semua.
Me: alaahhh leklaaa takde pape. derang wat keje.

Bukan i tak takut dok satu tmt ngan 3 orang jantan tak dikenali yg tak pakai baju. Pakai jeans lusuh yg nampak panty spender...TAKUT!!!!




Tapi kena gak monitor keje2 derang kan. Few things lagi lom setel. Insyallah seminggu dua lg dah leh bukak kedai la. Harap segala2 perancangan dan perjalanan baru ini dipermudahkan Allah.






17 comments:

  1. cayalah kak...akhirnya...will u all the best....kak siti bulehhhh!!!

    ReplyDelete
  2. wowww!!! all the best for u mommyct..kite pong nk benti keje dah..rase cam nk wat dobi gak...hehehehhe..leh arr blajo dr sifu..

    ReplyDelete
  3. Salam,

    Congrates long..

    Semoga berjaya bisnes ko..Kat mana ko buat ni? Klau kitaorg dah dok Puncak Jalil leh pergi basuh comforter ngan ko ye.. he he with discount of course...

    ReplyDelete
  4. Mai - tq. mai le salah seorang sumber inspirasi akak. akak takmo 'dewa gumbira perut boroi' tu lagi.

    ReplyDelete
  5. mommydania - tq ..will do my best.

    ReplyDelete
  6. chek konpius - boleh aje. sharing is caring marrr...^-^

    ReplyDelete
  7. chot - boleh ajeeee! diskon spesel utk kenkawan tau. kedai dekat taman wawasan puchong...dlm 5 minit je dr umah along.

    ReplyDelete
  8. Aku doakan ko berjaya dlm bisnes ni.. bangga dpt kawan segigih ko.. klu ko perlukan apa2 bantuan bgtau la.. insya Allah mana yg boleh aku bantu aku bantu k..

    ReplyDelete
  9. fatin -thanks. nnt kalu pekerja aku lari ko amik coti tolong jaga basuh ion baju yek..hua hua hua!!! ^o^

    ReplyDelete
  10. wahhhhh...makan angin!! jgn sampai kembong tau hehehe

    ReplyDelete
  11. aik..awal2 lagi dh budget pekerja lari?? ni aku nk kongsi tips mcmana nk buat pekerja sayang kat ko..pertama2nya ko kena tawakkal & doa pekerja2 ko tu sayang ko la..heheh..kedua..sentiasa letakkan diri ko ka tmpt diaorg...cthnya..'agak2 ko suka ke dpt bos yg asik nk marah2 ko jer..'cth jer tau..ketiga..kena murah hati..maksudnya show ur appreciation kat diaorg even tanya dh mkn lum or bg kat dia gegula..hehehe..tp jgn terlalu murah hati sgt..berpada2 k.. tp klu lari gak.. sms jer aku...nti aku tolong la sikit2..

    ReplyDelete